De unde am putea lua bani?

Mulți dintre fermieri, la etapa de start-up sau chiar și în procesul derulării afacerii sunt puși în situația de a căuta careva surse de finanțare, cele proprii, adesea, nefiind suficiente. 

Mai jos puteți descărca și răsfoi ghidul pentru afaceri ”Surse de finanțare”

Această publicație este produsă în cadrul Proiectului finanțat de Uniunea Europeană “Vizibilitate și comunicare pentru acțiunile referitoare la implementarea Acordului de Asociere/Zona de Liber Schimb Aprofundat şi Cuprinzător (AA/DCFTA) în cadrul programelor de asistență finanțate de Uniunea Europeană”.

Principalele obiective ale proiectului se referă la proiectarea și implementarea unui program de sensibilizare a opiniei publice cu scopul promovării beneficiilor AA/DCFTA, inclusiv diseminarea informațiilor specifice și utile, ce vizează necesitățile agenților economici din toate domeniile de referință ale Acordului de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (DCFTA) dintre Uniunea Europeană și Republica Moldova. Scopul final este de a sprijini participarea mediului de afaceri la implementarea integrală a acordului.

 

Surse de finanţare.pdf. 3.42 Mb

 

Sursa: dcfta.md

Și prietenii tăi merită să citească asta!

Te-ar putea interesa și: